Coronavirus: Richtlijnen Verantwoord Winkelen

01 jul 2020

Om ervoor te zorgen dat u als ambachtelijke bakker vanaf het begin van de coronacrisis open mocht blijven, hebben wij na een intensieve lobby in Den Haag het Protocol Verantwoord Winkelen opgesteld. Vanaf 1 juli 2020 zijn de nieuwe basisregels ingegaan. Vanuit het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn richtlijnen opgesteld. De NBOV heeft hieraan branche specifieke punten toegevoegd. Wij doen een dringend beroep op alle ondernemers in de bakkerijbranche om deze richtlijnen na te leven! De 1,5 meter-samenleving vereist de toepassing van deze richtlijnen in combinatie met de belangrijkste RIVM-maatregelen.  

01-07-2020 - Richtlijnen Verantwoord Winkelen ambachtelijke bakkerij

 

In de 1,5 meter-samenleving past u in de winkel de Richtlijnen Verantwoord Winkelen ambachtelijke bakkerij toe. In de bakkerij is het ook belangrijk dat u duidelijke afspraken maakt. Onderstaand document helpt u hierbij. 

01-07-2020 - Richtlijnen Verantwoord Werken ambachtelijke bakkerij

Dit document downloaden? Log in of word lid van de NBOV

Vanaf 1 juni 12.00 uur mag de horeca weer open. Dit betekent dat lunchrooms, ijssalons en terrassen weer gasten mogen ontvangen onder bepaalde voorwaarden: binnen zitten is op reservering, een gezondheidscheck aan de deur en maximaal 30 personen tegelijkertijd binnen én altijd op 1,5 meter afstand. Wij hebben hiervoor richtlijnen verzameld en opgesteld in een protocol dat u hieronder kunt downloaden.  

01-07-2020 - Protocol lunchroom en terras

Dit document downloaden? Log in of word lid van de NBOV

20-05-2020 - Vragenlijst gezondheidscheck

Dit document downloaden? Log in of word lid van de NBOV

 

Posters

Gebruik onderstaande posters om de richtlijnen te communiceren naar uw klanten. Hang de richtlijnen aan de buitenkant van uw winkel en herhaal dit binnen.

Posters maatregelen corona - wij blijven bakken1

Posters maatregelen corona - wij blijven bakken2

Poster maatregelen corona EZK - bakker

Posters maatregelen corona EZK

Poster hier winkelen wij verantwoord

 

STER-radiospot

MKB-Nederland vraagt in de radiospot aandacht voor het Protocol Verantwoord Winkelen. Beluister hier de radiocommercial met Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland

Artikelen / Branche
Ambachtelijke bakkers in landelijke dagbladen
Artikelen / NBOV
Blijf scherp op werken in de 1,5 meter-samenleving!
Artikelen / NBOV
Coronavirus: Bakkers Pensioenfonds
Artikelen / NBOV
Coronavirus: belastinguitstel
Artikelen / NBOV
Coronavirus: betalingen en lopende contracten
pagina