Voorjaarstraining Vrouwenvakgroep

Op maandag 10 februari 2020 organiseren wij de voorjaarstraining ‘Leidinggeven met lef’ voor de leden van de Vrouwenvakgroep. De bijeenkomst wordt gehouden bij Gooiland evenementenlocatie, hotel en theater in Hilversum. De inloop start om 12.00 uur en het programma eindigt om 18.00 uur. 

Programma

12.00 - 12.30 uur - inloop
12.30 - 13.30 uur - lunch
13.30 - 17.00 uur - workshop (met een pauze in het programma)
17.00 - 18.00 uur - netwerkborrel

 

Over de locatie

De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van evenementenlocatie Gooiland, in de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen.

 

Over de trainer

Margret Grippeling werkt meer dan 25 jaar als zelfstandig trainer en coach, waarvan 6 jaar voor de Nationale Bakkerij Academie (NBA). In haar werk zoekt zij naar wat mensen motiveert en wat effectief (professioneel) gedrag is.

 

Over de training

Margret gebruikt in de training de situaties en vragen die jullie bij aanmelding doorgeven. Ze maakt je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen. “Waar ben je goed in? Wat helpt je om een bepaalde eigenschap – zoals snel ongeduldig of gestrest zijn – te doorbreken? En hoe kun je je medewerkers op een andere manier aanspreken dan je nu doet?” Ze werkt met een acteur, die de rol van een medewerker aanneemt. Door verschillende soorten vragen te stellen, samen te vatten wat de ander zegt en goed naar de ander te kijken, leer je hoe je een gesprek met een medewerker ook kunt voeren en waarop je invloed kunt uitoefenen.

 

Aanmelden

Leden van de Vrouwenvakgroep kunnen zich aanmelden via de toegestuurde mailing. Nog geen lid van de Vrouwenvakgroep, maar wel interesse om te komen? Meld je dan voor 3 februari 2020 aan via onderstaand formulier om vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen.

Aanmelden Voorjaarstraining Vrouwenvakgroep

Meer informatie

Heb je een vraag over deze bijeenkomst of over de Vrouwenvakgroep? Bel Jacqueline Loef, 0182 69 30 57, of mail naar loef@nbov.nl