Voorjaarstraining Vrouwenvakgroep

Op maandag 25 maart 2019 organiseerde de NBOV voor leden van de Vrouwenvakgroep de voorjaarstraining ‘Actief Verkopen: tips voor inspiratie en plezier voor jou en je verkoopteam’ bij De Veldkeuken Amelisweerd in Bunnik. Na een rondleiding door de net geopende biologische bakkerij van de Veldkeuken stond een lekkere lunch klaar. Daarna werden de onderneemsters door trainers Sophie Lourens-van der Leest en Dirk Goijert van de Nationale Bakkerij Academie meegenomen in een interactieve training over verkoopsucces. Dat succes ligt mede in het herkennen van je eigen kracht. Ook gaven de dames elkaar inspiratie en tips! Het behandelen van één onderwerp werd erg gewaardeerd, voor herhaling vatbaar. De middag werd afgesloten met een netwerkborrel.

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 14 mei 2019 in Gouda. We bezoeken dan een bijzondere ‘experience’. Binnenkort meer hierover op de pagina bedrijfsbezoek.


Meer informatie

Een collega-ondernemersvrouw als introducée meenemen? Wij zorgen voor een persoonlijke uitnodiging. Bel Jacqueline Loef, 0182 69 30 57, of mail naar loef@nbov.nl. Geen Vrouwenvakgroeplid? Neem contact op met Jacqueline Loef om vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen.