communicatie
winkelruit
 

Social Media posts

22 jun 2020

Hieronder een overzicht van onze laatste posts op Instagram waarbij we verwijzen naar verder informatie op onze of externe websites. 

alv nbov

Woensdag 8 juli om 15.00 uur start onze jaarlijkse ledenvergadering bij InnStyle in Maarssen. Bent u er ook bij? Bekijk hier het programma! 

coronavirus en vakantie buitenland

Vanaf 15 juni mag er weer worden gereisd naar het buitenland voor vakantie. Steeds meer landen worden opengesteld. Het algemene advies van de regering is: In Nederland blijven is het beste. Ook heeft de regering gezegd dat Nederlanders die naar het buitenland gaan niet meer worden teruggehaald (repatriëren). Zo kan het gebeuren dat een medewerker in het buitenland of bij terugkomst in quarantaine moet, of dat een medewerker niet meer terug kan doordat vervoer (bus, trein, vliegen) wordt gesloten. De veelgestelde vragen hierover hebben wij op een rij gezet

coronavirus

De 1,5 meter-economie wordt langzaam opgestart. In de bakkerijbranche geldt het Protocol Verantwoord Winkelen. Wij hebben het protocol nogmaals kritisch bekeken en verduidelijkt. Volg dit protocol en informeer uw klanten over de maatregelen via de posters, zowel in als buiten uw winkel! 

De ingrijpende maatregelen om het coronavirus in te dammen, hebben een enorme impact op onze maatschappij, en zo ook op de ambachtelijke bakkerijsector. De ambachtelijke bakkers staan dagelijks klaar om de consument te voorzien van verse voedingsmiddelen

 

coronavirus: veelgestelde vragen

De impact van het coronavirus en de genomen maatregelen zijn groot voor u als mens, ondernemer en werkgever. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen die bij ons zijn binnengekomen. Heeft u een andere vraag? Mail deze dan naar po@nbov.nl of bel 0182 - 69 30 30. 

merk de ambachtelijke bakker

NBOV introduceert nieuw beeldmerk Dé Ambachtelijke Bakker. Met het beeldmerk kunnen NBOV-leden  duidelijk maken dat zij dé ambachtelijke bakker of banketbakker zijn. Ook interesse in een muurbord?