Onze laatste ledenbijeenkomst had een verrassend zuur tintje! Tijdens een inspirerende fietstocht door Amsterdam doken we in de wereld van zuurdesem en tafelzuren.
Bij Bakkerij Wolf verwelkomde eigenaresse Paula Fles ons met enthousiasme. Ze gaf een inkijkje in haar keuzes voor assortiment, personeel en ingrediënten en de trends in de bakkerswereld. Een boeiend gesprek, vol inspiratie!
Daarna op naar Familie Kesbeke, bekend van tv. Augurkenkoning Oos Kesbeke vertelde vol passie over het runnen van een familiebedrijf en het belang van duidelijke afspraken. Tijdens de rondleiding door de fabriek zagen we hoe augurken en piccalilly hun weg vinden naar de schappen. Natuurlijk waren er ook vragen over hun slimme marketing en bijzondere samenwerkingen.
Terug in de stad spraken we Vincent Westerbos, die samen met zijn broer Bakkerij Westerbos B.V. heeft overgenomen. Hoe behoud je trouwe klanten en speel je tegelijkertijd in op nieuwe kansen? Vincent deelde zijn visie, al moesten we zijn beroemde saucijzenbroodjes helaas missen – uitverkocht!
We sloten de middag af bij Bar Hannekes Boom, waar onder het genot van een biertje en een bitterbal volop werd nagepraat over deze inspirerende dag.