bakker
arbeid
 

Gezocht: NBOV-leden voor de AOV-klankbordgroep

27 jun 2018

 

CMC Groep heeft de NBOV benaderd met een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). De NBOV zoekt leden die deze willen beoordelen.

 
 

Wat is het?

AOV Collectief van CMC Groep in Veenendaal is een AOV-voorziening voor ondernemers, in de vorm van een fonds in combinatie met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. CMC Groep is gespecialiseerd in collectieve verzekeringsoplossingen voor diverse beroepsgroepen. Het AOV Collectief is een nieuw initiatief om een kwalitatief uitstekende arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar te maken. Ondernemers kunnen tot wel 50% aan premie besparen.


Hoe werkt het? 

  • In het AOV Collectief dragen ondernemers gezamenlijk via het fonds voor maximaal 2 jaar een gedeelte van het risico op arbeidsongeschiktheid.
  • Voor de periode na deze 2 jaar keert een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering uit.
  • De ondernemer is verzekerd tot de AOW-leeftijd. Dit alles onder professionele begeleiding van De Amersfoortse Verzekeringen en haar medische afdeling, ook in de eerste 2 jaar van arbeidsongeschiktheid.

Deze vorm van zelf risico dragen in combinatie met een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering is al tientallen jaren gebruikelijk voor de partners van grote accountantskantoren en grote maatschappen van medisch specialisten.


Klankbordgroep

Bent u – net als wij – nieuwsgierig naar alle details van dit product? Meld u dan aan voor de NBOV Klankbordgroep AOV door een e-mail te sturen naar Paul Passchier. Het AOV Collectief zal dan een presentatie geven op het NBOV-kantoor.


Meer weten? Op de site van AOV Collectief vindt u meer informatie.
 

Het hele artikel lezen? Log in of word lid van de NBOV