brood nbov logo
 

Volop NBOV-activiteiten: ALV en OndernemersCafés

21 mrt 2018

De algemene ledenvergadering (ALV) van de NBOV is op 17 april. Daarnaast staan er nog vijf OndernemersCafés op de agenda, gecombineerd met de Theatertour van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Op 17 april 2018 bent u van harte welkom in het MindCenter in Vianen voor onze algemene ledenvergadering en de aansluitende themamiddag Uw toekomst begint nu’. Wij maken dan de stand op van het afgelopen jaar en nemen u mee in onze plannen voor 2018. U maakt kennis met de NBOV nieuwe stijl. Daarna kunt u direct uw voordeel doen met vier toekomstgerichte praktijksessies over investeren in leren en over ‘toekomstproof’, verantwoord en kredietwaardig ondernemen. Ook laat onze kersverse wereldkampioen broodbakken en Meester Boulanger Peter Bienefelt u tijdens deze dag proeven van zijn winnende producten en deelt zijn kennis en ervaring met u. 

 

OndernemersCafés

Tijdens de OndernemersCafés gaan NBOV-leden en niet-leden in gesprek met de voorzitter, directeur en bestuursleden van de NBOV. Dit jaar worden de OndernemersCafés gecombineerd met de landelijke theatertour die de Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) organiseert voor u en uw medewerkers. Deze theatertour is populair: voor een aantal locaties is aanmelden niet meer mogelijk (zie de website van de SAB). De OndernemersCafés starten om 16.00 uur en eindigen om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarna het avondprogramma van de theatertour begint. 

Ook één van onze OndernemersCafés bijwonen? Aanmelden kan hier!

 

Data en locatie

  • Dinsdag 3 april: regio Zeeland - Podium Reimerswaal (Dorpshuis), Rilland
  • Woensdag 4 april: regio Zuid-Holland - Flora Theater, Boskoop
  • Maandag 9 april: regio Noord-Holland - Theater De Verbeelding (P3), Purmerend
  • Maandag 23 april: regio Utrecht/’t Gooi - Theater Figi, Zeist
  • Dinsdag 24 april: regio Limburg - Schouwburg De Domijnen (Theater Sittard-Geleen), Sittard