Inspiratiedag voor starters: 27 maart 2019

06 mrt 2019

Op woensdag 27 maart organiseert de NBOV vanaf 10.00 uur een Inspiratiebijeenkomst bij Bakkerij Tietema in Swifterbant  voor iedereen die een nieuwe bakkerijonderneming wil starten of een bestaand bedrijf wil overnemen.

Michiel Tietema heeft vergevorderde plannen om de onderneming van zijn ouders over te nemen. Het thema van deze Startersdag is dan ook Samen werken aan onderscheid. Het programma vindt plaats bij Eetcafé A. de Huijskamer aan De Poort 16 in Swifterbant (naast Bakkerij Tietema).

 

Wat gaan we doen?

09.30 – 10.30 uur - Ontvangst, rondleiding door bakkerij en welkom
10.30 – 12.30 uur - Workshop ‘Samen Sterk’
12.30 – 13.30 uur - Lunch
13.30 – 15.30 uur - Workshop ‘Creëren van onderscheidend vermogen’
15.30 – 16.00 uur - Afsluiting met hapje en drankje

 

Workshop Samen Sterk

In de bakkerij en de winkel wordt vaak met veel passie en inzet gewerkt voor het bedrijf en de klant. Maar lang niet altijd wordt het maximale uit de samenwerking gehaald. Trainer Carolijn Selten van de Nationale Bakkerij Academie gaat met je op zoek naar de mogelijkheden om de bakkerij en de winkel Samen Sterk te maken. Door optimaal samen te werken zet je stappen op het gebied van concurrentievoordeel en onderscheid.

 

Workshop Creëren van onderscheidend vermogen

Om je te onderscheiden van de concurrent moet je weten wat de algemene ontwikkelingen in de markt zijn, hoe de lokale marktsituatie eruit ziet, wat je sterke en zwakke punten zijn. Deze onderwerpen worden op een praktische en actieve wijze met je doorgenomen door bedrijfsadviseur Alex Deuzeman.

 

Aanmelden

Deelname aan de Startersdag kost € 35,- per deelnemer of deelnemer met partner. Als je lid bent van de NBOV of je ouders zijn lid, dan is deelname gratis. Meld je aan voor 15 maart 2019 via onderstaand formulier. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jacqueline Loef via loef@nbov.nl of 0182 69 30 57.