AVG-programma voor NBOV-leden tegen gereduceerd tarief

26 mei 2019

NBOV-leden kunnen tegen gereduceerd tarief het AVG-programma van de Stichting AVG voor Verenigingen blijven gebruiken. Daarvoor moeten zij voor 15 augustus 2019 hun licentie verlengen.

Vorig jaar is de AVG in werking getreden. NBOV-leden konden het afgelopen jaar gratis het AVG-programma gebruiken, zodat zij gemakkelijker aan de AVG-vereisten konden voldoen. 

Ondernemers moeten blijvend kunnen aantonen dat zij voldoen aan de AVG. Het komende jaar biedt de NBOV daarom haar leden opnieuw de mogelijkheid om het AVG-programma te gebruiken, tegen het sterk gereduceerde tarief van € 100,- per jaar of € 25,- per kwartaal.

Inmiddels zijn er meerdere aanbieders van dergelijke programma’s op de markt. De Stichting AVG biedt het laagste tarief in de markt voor het volledige AVG-programma. 

Nieuwe functies

Het programma biedt nieuwe functies die het AVG-werk makkelijker maken, zoals een automatische AVG-verklaring. Daarnaast heeft de NBOV ervoor gezorgd dat leden kosteloos gebruik kunnen maken van de telefonische juridische AVG Helpdesk.

Licentie verlengen voor 15 augustus

NBOV-leden hebben een e-mail ontvangen met daarin informatie over het AVG-programma en de wijze waarop zij de licentie kunnen verlengen. De NBOV adviseert om dit te doen vóór 15 augustus 2019. Dat is namelijk de einddatum van het huidige AVG-programma.